Donderdag 10 januari 2019
NaSchoolseActiviteiten periode 3


VenloPadXpress  gaat het nieuwe jaar meteen beginnen met de grootste NSA activiteit van het jaar, VenloopKids 2019!
Net als de voorgaande jaren organiseren ze samen met stichting Venloop het NSA voorbereidingstraject VenloopKids waaraan alle basisschoolkinderen gratis mogen deelnemen en in zes weken worden klaargestoomd voor de Venloop. Naast dit prachtig sportevenement zijn er ook nog een aantal andere toffe naschoolse beweegactiviteiten.

Oftewel, we brengen alle kinderen goed op de hoogte van VenloopKids en alle andere naschoolse beweegactiviteiten die in periode 3 (week 6 t/m 12) gaan plaatsvinden. Het inschrijven voor de naschoolse activiteiten is nu nog overzichtelijker en gemakkelijker geworden. Kijk snel op www.padxpress.nl want inschrijven kan tot 1 februari!


Zaterdag 5 januari 2019
Informatieavond nieuwe leerlingen


Vrijdag 14 december 2018
Aanmelding nieuwe leerlingen


klik hier voor meer informatieDinsdag 23 oktober 2018

Naschoolse activiteiten periode 2

Na een fijne herfstvakantie met prachtig weer gaan we van start met de tweede periode van de naschoolse beweegactiviteiten.

Tijdens de tweede periode worden er veel verschillende toffe beweegactiviteiten aangeboden zoals schaatsen, free running, tafeltennis, scouting en diverse dans activiteiten!
Dit zijn de naschoolse beweegactiviteiten die in periode 2 (week 46 t/m 50) gaan plaatsvinden. Het inschrijven voor de naschoolse activiteiten is nu nog overzichtelijker en gemakkelijker geworden. Kijk snel op www.padxpress.nl want inschrijven kan t/m woensdag 7 november!

 


Dinsdag 4 september 2018
Naschoolse activiteiten periode 1
De scholen zijn weer begonnen en de eerste periode van de naschoolse beweegactiviteiten staat alweer voor de deur. 
Tijdens de eerste periode worden er veel verschillende toffe beweegactiviteiten aangeboden zoals waterscouting, tennis, flyinggym, hockey en diverse dans activiteiten!
 
Deze periode 1 vindt plaats van week 38 t/m 41.
Het inschrijven voor de naschoolse activiteiten is nu nog overzichtelijker en gemakkelijker geworden. Kijk snel op www.padxpress.nl want inschrijven kan t/m woensdag 12 september!Vrijdag 17 augustus 2018
Start schooljaarHet Team van de Toermalijn wenst iedereen een fijne start van het nieuwe schooljaar!